Centre de Diagnòstic Mèdic

Centre de Diagnòstic Mèdic (CDM) va iniciar la seva activitat el mes de Març des de 1991. Primer en les instal·lacions del Carrer Girona de Granollers i posteriorment el mes d´ abril de 1999 va inaugurar un segon centre situat també a Granollers, en el Carrer Torras i Bages, on va incorporar tecnologia mèdica molt avançada per complementar i millorar la que tenia fins aquells moments per poder oferir un ventall important de exploracions complementaries als seus pacients.

Tanmateix, des de 2006, CDM participa amb el Centre Mèdic Les Franqueses, a les Franqueses del Vallès.

Des de els seus inicis CDM va iniciar una estreta col.laboració amb un dels millor laboratoris d´anàlisis clínics del país, LABORATORI Dr. F. ECHEVARNE, pioner en els avanços tècnics dins del seu sector, amb controls de qualitat molt rigurosos.

CDM és conegut a la comarca com el “CENTRE DE CHEQUEOS”, ja que el centre cada vegada més, s’esta especialitzant en la pràctica de revisions mèdiques personalitzades molt complertes.

En aquest sentit oferim una revisió mèdica feta a la mida del pacient, amb un completíssim ventall d'exploracions i seguint criteris de personalització segons la seva Història clínica, antencedents personals, familiars, hàbits tòxics i (...) una exploració mèdica molt acurada

Posteriorment, amb les dades inicials , el metge internista (coordinador de tota la revisió) planifica les exploracions mèdiques addicionals a practicar així com la consulta a unitats especialitzades de CDM.

En aquest sentit, els aparells d'última tecnología així com un quadre mèdic expert i amb una àmplia experiència en l'àrea de la diagnosi preventiva, son imprescindibles per arribar a un diagnòstic i conclusions que s’entreguen en un dossier informatiu en la entrevista final.
Si desitges fer-te una revisió mèdica, ja sigui general o específica però sempre a la teva mida i amb totes les garanties,


Truca'ns!  93 870 11 00Centre 1

Centre 2